Trainen voor Rodenburg Loopt Op vrijdag, 21 juni gaat onze loopcross “Rodenburg Loopt” door. Hiervoor vind je hier loopschema’s zodat je er samen met mama, papa, broer, zus,… kan voorbereiden. Loopschema 1km Loopschema 3km Loopschema 5km 100 jaar… wat een evolutie! De voorbije 100 jaar is er heel wat veranderd in onze manier van leven.  Vervoer, werk, gezin, school, hobby’s, het huishouden… alles is enorm geëvolueerd. Het leven van vroeger en de evolutie van de dingen spreken vaak tot de verbeelding van leerlingen.  Ze luisteren graag naar de verhalen van hun ouders en (over)grootouders uit hun jonge tijd.  Toen was het immers allemaal beter… of toch niet? Duik mee in de geschiedenis met het derde en vierde leerjaar!   Sinterklaasbos De leerlingen van het derde leerjaar gingen op donderdag 7 december naar het Preshoekbos om daar bomen te planten. Ook de Sint kwam nog even een kijkje nemen.
  Sint op school Op woensdag 5 december kwam de Sint naar onze school. Hij kwam ons een bezoekje brengen, maar vond zijn Hoofdpiet niet. Toen bleek dat de Hoofdpiet op onze school was blijven slapen om voorbereidingen te treffen om Bloemetjespiet het hof te maken. Hoofdpiet vroeg Bloemetjespiet ten huwelijk en het werd een echt huwelijksfeest! Interview met Stijn Vercruysse – schenking aan Amadou Vandaag kwam Stijn Vercruysse langs. Hij Vertelde over Mali, over Amadou en daarna skypten we met Amadou. We mochten hem vragen stellen en vertelden hem dat we hem €1250 konden schenken door de sponsorloop.
  Bosklassen Foto’s van de bosklassen kan je hier vinden. Klaar voor de fuif!
Openluchtklassen Foto’s van de openluchtklassen kan je hier vinden.