Basisschool te kortrijk

Welkom bij Rodenburg Marke!

Kinderen krijgen een centrale plaats in de organisatie van de school.  Om onze kinderen tot volle ontwikkeling te laten komen, willen wij hen onderwijzen en opvoeden in hun totale ontwikkeling: op cognitief, dynamisch-affectief, psycho-motorisch en religieus vlak.

Ga verder

Onze leeromgeving

Hier krijgt de totale ontwikkeling van elk kind zijn plaats.  We streven voortdurend de persoonsgebonden en cultuurgebonden ontwikkeling na.  Hiervoor baseren we ons op het leerplanconcept ‘ZILL’ van Katholiek Onderwijs Vlaanderen.

Dit leerplanconcept dient als basis om de ontwikkelingsdoelen na te streven bij de kleuters en de eindtermen te bereiken op het einde van de lagere school.

Location: Rodenburgplein 31, 8510 Marke

Telefoon: 056/ 21 17 37

Email: directie@rodenburgschool.be

Ons team

Onze school maakt deel uit van de scholengemeenschap ” Klavertje 4″.

Daartoe behoren ook de Vrije Centrumschool Marke, de Vrije Basisschool Sint-Theresia Rollegem en de Vrije basisschool Bellegem en de scholen voor buitengewoon onderwijs van Kortrijk: Bemok, De Sprong en De Kindervriend.

Onze Schoolvisie!

een klein voorwoord

Van onze directrice

Welkom op de ‘Rodenburgschool’, een school waar we elke dag streven voor kwaliteitsvol onderwijs. Kinderen van 2,5 tot 12 jaar kunnen bij ons terecht om een sterke basis voor de toekomst te vormen. We zijn fier om een ‘open’ school te zijn. Een gedreven team van leerkrachten en personeelsleden staat dagelijks klaar om de kinderen te bieden waar ze recht op hebben. U kunt steeds bij ons terecht met vragen en opmerkingen. Ik kijk er naar uit om u te ontmoeten!

– Stephanie Bastoen

Bekijk hier alvast onze opkomende projecten!

Ontbijt + Rommelmarkt

Op 22 september organiseren wij een ontbijt + rommelmarkt.

Oudercontacten

Op 22 oktober is weer zo ver, de oudercontacten worden dan terug georganiseerd! U zal nog meer informatie krijgen betreffende dit ontwerp.

Pasta Party

Op 22 november organiseren wij een pasta party. We hopen dan ook u te mogen verwachten!