BASISSCHOOL TE KORTRIJK

Welkom bij Rodenburg Marke!

Kinderen die zich goed voelen en vol zelfvertrouwen in het leven staan, vinden we belangrijk.

We geloven in de ontwikkel- en ‘leer’kracht van elk kind. We bieden een krachtige leer- en leefomgeving aan, waar het cognitieve wordt verrijkt door middel van een speels, creatief, sportief en digitaal aanbod. Universele waarden en normen worden ervaren en beleefd.

We maken werk van een omgeving waar iedereen voor elkaar zorgt en samen leert, leeft, beleeft, met aandacht voor positieve communicatie.

In onze zoektocht naar ‘zorg op maat’ zetten we een gedifferentieerde aanpak in de verf. We hebben kinderen voor ogen die uitgroeien tot veerkrachtige jongeren die hun persoonlijkheid ontplooien, initiatief nemen en hun verantwoordelijkheid opnemen.

Omslagafbeelding voor Vrije basisschool Rodenburg
253
Vrije basisschool Rodenburg

Vrije basisschool Rodenburg

Rodenburgplein 31 8510 Marke

3 weeks ago

Vrije basisschool Rodenburg
Vrije basisschool Rodenburg's cover photo ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook
Beste ouders,De ouderraad organiseert voor het eerst een kinderdisco ""Glow In The Dark" mét afterwork voor de ouders! 📍 kapel O.L.V.-ten-Spieghele📆 vrijdag 24 november⏱ aanvang om 16u - we voorzien voor wie wenst om 15u30 een rang van school naar de kapel (mits inschrijving) 🍩 donuts voor de hongerige kids om 16u (bestel jetons via dit formulier indien gewenst zodat de kinderen al kunnen smullen, zelfs al ben je er als mama of papa zelf nog niet..)🍝 BASIEL Italian foodtruck (by Petit Paris) zorgt voor lekkere spaghetti bolognaise (opgelet: vooraf te bestellen!)💃 🕺 Voorzie jullie kids van een witte t-shirt en een fluo accessoire: extra pret verzekerd! Laat jezelf gerust ook volledig gaan in het fluo thema! 🎉 de ouderraad zorgt voor extra fluo attributen & animatie!💶 inkom gratis - we vragen wel inschrijving + voorafbetaling van de op voorhand te bestellen spaghetti en (eventueel) jetons. Betaling via rekening ouderraad op BE10 7330 2428 6204 met vermelding van: "uw naam + kinderdisco" ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook

Onze leeromgeving

Hier krijgt de totale ontwikkeling van elk kind zijn plaats.  We streven voortdurend de persoonsgebonden en cultuurgebonden ontwikkeling na.  Hiervoor baseren we ons op het leerplanconcept ‘ZILL’ van Katholiek Onderwijs Vlaanderen.

Dit leerplanconcept dient als basis om de ontwikkelingsdoelen na te streven bij de kleuters en de eindtermen te bereiken op het einde van de lagere school. 

Location: Rodenburgplein 31, 8510 Marke

Telefoon: 056/ 21 17 37

Email: directie@rodenburgschool.be

Ons team

Onze school maakt deel uit van de scholengemeenschap ‘De Wijngaard’. Daartoe behoren ook de volgende scholen: De Tandem (Bissegem) en Biekorfje (Aalbeke). We maken deel uit van het schoolbestuur vzw Scola.

 

Visie

Onze Schoolvisie!

een klein voorwoord

Van onze directie

Welkom op de ‘Rodenburgschool’, een school waar we elke dag streven voor kwaliteitsvol onderwijs. Kinderen van 2,5 tot 12 jaar kunnen bij ons terecht om een sterke basis voor de toekomst te vormen. We zijn fier om een ‘open’ school te zijn. Een gedreven team van leerkrachten en personeelsleden staat dagelijks klaar om de kinderen te bieden waar ze recht op hebben. U kunt steeds bij ons terecht met vragen en opmerkingen. Ik kijk er naar uit om u te ontmoeten!

– Stephanie Bastoen